Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Передноворічна експрес-програма краси (частина 2)

Передноворічна програма краси

6. Ванна Клеопатри

Відчуй себе справжньою Клеопатрою і порелаксуй так, як любила це робити велика цариця. Ванна Клеопатри приймається в напівтемряві, наприклад, при свічці або нічнику. Під час занурення потрібно повністю розслабитися і уявити себе прекрасною царицею. Час на все - 15 хвилин. Шкіра перед прийомом ванни повинна бути чистою. Приблизно на 10-й хвилині на мить занур обличчя у воду.

Після цієї процедури не мийся, висохни або м´яко промокни шкіру рушником, так як дія чудесної суміші ще буде тривати. У поняття «Ванна Клеопатри» неодмінно входить і масаж. Наприклад, самій Клеопатрі після ванни робили масаж рожевим кварцом, а ти можеш насолодитися легким масажем, яким буде пестити кохана людина або самомасаж. Ця купіль здатна перенести тебе в Стародавній Єгипет, відкрити його таємниці. Вона омолоджує шкіру, робить її надзвичайно гладкою, ніжною і бархатистою, як у дитини, дає ясність розуму і забирає від суєти.

Як же приготувати чудову суміш? Візьми 1 л молока (або 1 склянку сухого), 4 ст.л. меду, 2-3 краплі ефірного масла м´яти (або 2-3 ст.л. м´яти, заварені в 1 склянці води), 2 ст.л. мигдалевого або оливкового масла. Підігрій, не доводячи до кипіння, молоко (якщо це сухе, то розчини його в 1 л води і також підігрій), додай в нього мед і м´яту. Суміш готова. Тепер повільно, тонкою цівкою даси її у воду для купання оптимальної для тебе температури і насолоджуйся чарівною, що наповнює здоров´ям ванною.

P.S. Як написано в одному стародавньому трактаті: «десять переваг дає обмивання: ясність розуму, свіжість, бадьорість, здоров´я, силу, красу, молодість, чистоту, приємний колір шкіри і увагу красивих жінок».

7. Солодке життя

Шоколад врятував не одну представницю прекрасної статі від поганого настрою. Все просто: шоколад містить магній, який поліпшує пам´ять, підвищує стійкість до стресів і зміцнює імунітет. Солодке життя не тільки приємне, а й корисне. Також шоколад благотворно впливає на кровоносну систему, зміцнюючи і захищаючи її, перешкоджаючи окисленню холестерину, і оберігаючи від звуження кровоносні судини. Тому ласуни менше схильні до інфаркту та інсульту. А ще шоколад полегшує перебіг ПМС, підвищує сексуальність у жінок і потенцію у чоловіків.

P.S. Шоколадне обгортання рекомендують людям з такими проблемами, як целюліт, зайва вага, жирові відкладення в проблемних зонах, втрата тонусу шкіри і депресія.



8. Соки-фреш

Фреші підвищують життєвий тонус, імунітет, виводять з організму шкідливі речовини і покращують травлення. Але, аж ніяк не всім відомо кілька простих правил з розряду «Не нашкодь», які стосуються свіжих соків:

- Сік «живе» 10 хвилин, тому поспіши його випити відразу ж після приготування, поки він не втратив свої корисні властивості;

- Кислі соки протипоказані людям з шлунково-кишковими захворюваннями;

- Після фреша краще почистити зуби чи прополоскати рот, тому що кислоти, що містяться в соку, руйнують емаль;

- Ідеальний час для фреша - між прийомами їжі.

Р.S. Морквяний сік - джерело вітаміну А. Він покращує апетит, травлення і структуру зубів. Годувальниці рекомендують випивати до 0,5 літра морквяного соку - від нього молоко стає краще.

9. Дотик літа

До літа ще далеко, а тобі вже так хочеться поніжитися у сонячних променях і придбати такий бажаний бронзовий відтінок шкіри. Бронзат для обличчя і тіла подарує тобі колір засмаги, зробить шкіру візуально рівніше, а силует стрункий і підтягнутий.

Р.S. Для того, щоб засмага виглядала природно, змішай бронзат із зволожуючим молочком або кремом для тіла в пропорції 1:1 і нанеси на шкіру.

10. Нова ТИ

Похід в салон краси або догляд за собою в домашніх умовах - те саме, що антидепресанти. Коли ти розумієш, що настрій - «і ворогу не побажаєш», або ж просто хочеться чогось новенького, а чого ти й сама не знаєш, вирушай в салон краси. Зміни колір волосся: спокусливий блонд, таємничий чорний, безсоромний рудий або шляхетний шоколадний. Якщо ти не готова до кардинальних змін, запишись на масаж або до косметолога, це буде не менш приємно.

За матеріалами blikwomen.com.ua

Попередня частина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас