Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Виховання

Існує безліч методик виховання дітей, десятками мов світу написані тисячі книжок з виховання. Нам дуже шкода, що зібрати всі ці матеріали з виховання в рамках одного проекту неможливо. Тому ми вибираємо найкраще – те, що дійсно допомагає у вихованні, орієнтуємося на відгуки батьків та на реальний досвід. Сподіваємося, наші статті та поради з виховання дітей допоможуть вам виховати щасливу, розумну та сильну особистість.

Як уберегти дитину від небезпек цифрового світу?

Сучасні діти з гаджетами вміють «управлятися» раніше, ніж вчаться говорити. Такі слова, як смартфон, планшет, інтернет тощо не для всіх дорослих зрозумілі, а ось малюки їх не тільки знають, але і вміють всім цим користуватися, новинки вбирають з нереальною швидкістю! Часто саме вони вчать старичків, як включати ноутбук, пошуку інформації в павутині, навчають листуватися в соціальних чатах і додатках.

5 простих порад, які допоможуть дитині полюбити читання

Відеоігри, гіроборди, телефони і соцмережі – це те, чим цікавиться сучасна дітвора. А читання книг йде кудись далеко в кінець списку і стоїть поряд з домашкою і допомогою мамі по дому. Але ви, як батьки, не повинні залишати це, як є, адже ви можете на це вплинути.

Що робить деяких підлітків успішними в житті?

У сучасному світі, що так стрімко розвивається, здається, все зав'язано на успіху. Сьогодні суспільство дає чимало можливостей для розвитку і прагнення до успішної кар'єри і життя в цілому. Та в той самий час далеко не всім вдається домогтися бажаного успіху, а деякі навіть і не пробують шукати і використовувати ці можливості і «пробивати» свій шлях до успішного життя. У чому ж причина?

Розвиток лідерства у дитини

Лідерство — це навичка, яка визначає майбутнє кожної дитини. Спроможність вести, надихати та розвивати інших є ключовою для досягнення великих цілей в сучасному світі. Однак як саме можна розвинути цю важливу якість у малюка? Давайте розглянемо кілька ефективних стратегій для формування лідерських якостей у вашої дитини.

Дитячий психолог і вікові кризи: допомога у складних періодах розвитку

Виховання дітей – це складний та відповідальний процес, що вимагає уваги і розуміння особливостей кожного віку. Зустрічаючись з віковими кризами, батьки часто шукають професійну допомогу. У цих складних періодах, дитячий психолог може стати незамінною підтримкою для батьків та їхніх дітей. Онлайн сервіс About you надає можливість підібрати кваліфікованого дитячого психотерапевта, який допоможе справитися з цими викликами. Детальніше про цю послугу можна дізнатися за посиланням https://aboutu.live/dityachiy-psiholog.

Чому в будинку з дитиною варто завести домашню тварину

Домашні тварини вчать дітей відповідальності, довірі, співчуттю, повазі і терпінню. Також важливі уроки, які чадо виносить зі спілкування з вихованцем – вміння справлятися з втратою, відданість і важливість фізичної активності. Крім цього спілкування з чотириногим другом піднімає самооцінку, сприяє кращій успішності в школі і навіть зміцнює дитяче здоров'я.

Твоя дитина не поводиться нестерпно – ти просто в стресі, мамо

Істерики у малюків – річ нерідка, але ніхто не очікує їх від мами.

Тиск на сучасних мам просто нескінченний. Здоров'я, приготування їжі, фінанси, робота і все, що ще потрібно дитині – все на їхніх плечах. При цьому мама постійно не висипається. Враховуючи все це, стрес, дратівливість і гаркання на дитину стають цілком зрозумілими та закономірними.

Літні канікули: чи має дитина дотримуватись розпорядку дня?

Літо – довгождана пора усіх школярів, пора найдовших канікул! Можна відпочити, насолодитися свободою, досхочу награтися, зайнятися тим, на що раніше завжди бракувало часу, а ще… нарешті відіспатися.

Чому треба обов´язково вчитись бути батьками?

Батьківство для багатьох — це найважливіша й найскладніша робота, яку ми будь-коли виконували, і роль, про яку ми дуже мало знаємо. Батькам та іншим опікунам (прийомним батькам, бабусям, дідусям, тощо) необхідно користатися нагодою, щоб читати поради про нові стратегії спілкування з нашими дітьми та отримувати задоволення від спілкування з ними.

Секрети єврейського виховання: ТОП-5 як виростити успішну дитину

Не секрет, що євреї є однією з найталановитіших та успішних націй у світі. Її представники зробили чималий внесок у сфері бізнесу, науки, технологій, медицини і мистецтва. Так, 20% усіх лауреатів Нобелівської премії є євреями, а у переліку 40 найбагатших американців майже половину місць посідать саме представники цієї нації.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас