Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розфарбовки

Розфарбовки - це не тільки цікаво проведений час, вони допомагають готувати руку малюка для письма, а також розвивають асоціативне мислення і моторику дитини.

Ідея для дитячої вечірки вдома – вечірка з розмальовками!

Думаю, всі батьки не раз читали і чули про користь розмальовок для дітей: вони тренують дрібну моторику дитячих ручок, готують їх до письма, розвивають творче начало, вчать кольорам і формам, тренують уважність і посидючість, заспокоюють і розвивають уяву. Та чи думали ви про те, що дитячі розмальовки можуть стати прекрасною ідеєю для вечірки в домашніх умовах?

Дитячі розмальовки – розвиваємо малюка

Книжки-розмальовки – чудові дитячі забавки, значення яких в розвитку дитини важко переоцінити. Як стверджують дитячі психологи, надавати світу фарб – перший акт свідомого творіння вашого малюка. Придивившись до кольорів, які дитина використовує найчастіше, можна дати першу оцінку творчим здібностям юної особистості і, за потреби, внести перші корективи.

Розфарбовки: Ice Age

Чудова колекція дитячих розмальовок за мотивами мультфільму Льодовиковий Період не дасть вашій дитині занудьгувати ні на хвилинку. Доісторична білка Скрат зі своїм улюбленим жолудем, добрі мамонти Еллі і Менні, лінивець Сід, тигр Дієго і його кохана тигриця Шира, опосуми Креш і Едді, злий капітан Гатт готові знову порадувати на сторінках розмальовки «Льодовиковий період».

Розфарбовки: Hot Wheels

Важко знайти хлопчика, якому б не подобалися гоночні машини. Особливо, коли мова заходить про найулюбленіші машинках всіх хлопчаків – Hot Wheels. Більше 40 картинок із зображеннями гоночних автомобілів на старті, фініші і найнебезпечніших ділянках траси, просто в гаражі і на піт-стопі подарують необмежену кількість задоволення майбутньому гонщику, а картинки з улюбленими машинами оживуть під олівцями.

Розфарбовки: Kung-Fu Panda

Незграбний і неповороткий товстун панда По, обраний воїном Дракона. Тепер йому належить побороти в сутичці сніжного барса Тай Лунга. Допомагає йому в цьому «фантастична п'ятірка» справжніх воїнів кунг-ф: журавель, богомол, мавпа, змія і тигриця. Зануритися з головою в пригоди панди По і його друзів допоможуть розмальовки за мотивами цього мультфільму.

Розфарбовки: Hello Kitty

Як всі хлопчики люблять машинки, так всі дівчатка просто обожнюють Hello Kitty. І це не дивно, адже насправді важко встояти перед цією миленькою кішечкою. Велике розмаїття картинок з улюбленицею мільйонів – Hello Kitty і її друзями – ви можете знайти в колекції розмальовок Hello Kitty. Вони неодмінно сподобаються навіть найменшим починаючим художникам.

Розфарбовки: Groovy Girls

Groovy Girls – одні з найпопулярніших ляльок в Америці. Випускає їх компанія Manhattan Toy. Ці ляльки буквально закохують в себе з першого погляду. Їх добрі очі і милі посмішки – часом все, що потрібно, щоб похмурий день став світлішим. Розмальовки Groovy Girls, як і самі ляльки, наповнені сонцем і гарним настроєм, тому обов'язково сподобаються вашій маленькій принцесі.

Розфарбовки: Cars (Тачки)

У продовження фантастичної історії про машинки "Тачки", де герої-автомобілі мають не тільки свої особливі характеристики, але і свій характер, представляємо вам колекцію картинок для розфарбовування. Улюблені сцени, всі герої першої частини і не тільки, оживуть у вас на очах з кожним рухом олівця або пензля.

Розфарбовки: Angry Birds

Ці злі (або розлючені) пташки підкорили буквально всіх і кожного, від дорослих до найменших. Що ж змусило пташок стати такими злими? Відповідь проста - погані свині, які вкрали їхні яйця. Здається, що ця війна ніколи не закінчиться. Насолодитися компанією улюблених «злих пташок» і їхніх завзятих ворогів «поганих свинок» допоможуть розмальовки Angry Birds.

Розфарбовки: Умка

Набір для діток, яким подобаються ведмедик Умка та його пригоди

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас