Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

День Батька: подарунки татові, які дітки можуть зробити своїми руками

Ніщо так не порадує улюбленого тата в його свято, як подарунки, зроблені дітьми власноруч з усією любов'ю і турботою. Так, часу до Дня Тата залишилося всього нічого, але наші ідеї ви зможете втілити всього за один день. Допоможіть дітлахам здивувати тата подаруночком, зробленим своїми руками, який точно не залишить його байдужим!

Красиві вірші і смс-привітання до Дня Матері

В День Матері щиро бажаю,
Краси, насолоди і вічної вроди!
Від Бога – здоров’я, сил – від природи!
Тепла і натхнення, любові і сміху,
Від рідних і друзів – безмежної втіхи!

Як відсвяткувати День Матері

Мама – важливе слово... і не тільки! У кожного з нас є вона, особлива, яка подарувала нам життя, свою любов і турботу. Мама – це та людина, на яку завжди можна покластися, яка ніколи не зрадить і не засудить, допоможе і підкаже в найважчих ситуаціях, обійме і підтримає. Говорити про те, ким рідна ненька є для кожного з нас, можна практично нескінченно, але які б ми епітети не підбирали, цього все одно буде замало, щоб висловити все те, що відчуває кожен з нас, згадуючи про маму.

Красиві вірші і смс-привітання з Великоднем

Хай мир у серці вашому панує.
Хай ангел Божий щастя вам дарує.
Ісус Христос здоров'я шле з небес.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Готуємо маленькі подаруночки на Великдень з дитиною: великодні морквинки

Поки малеча сидить вдома, у вас є відмінна можливість зайнятися з нею творчістю. А що може бути цікавішим, ніж підготовка до світлого свята Великодня? Ми пропонуємо вам не просто обмінюватися крашанками, а підготувати разом з малюком такі ось маленькі подаруночки родичам і друзям – великодні морквини, в які можна заховати як декоровані до Великодня яйця, так і солодощі.

Ідея декору на Великдень – крашанки з повітряних кульок

Хто сказав, що крашанки на Великдень обов'язково повинні бути з яєць? А як на рахунок повітряних кульок? Адже їх обожнюють всі! Крім того, якщо звичайну надувну кульку перевернути, вона за формою буде дуже навіть нагадувати яйце. Тож вперед – запасайтеся з малечею повітряними кульками і прикрашайте ними свій будинок до Великодня.

Ідея великодніх подаруночків: курчата з цукерками з лотків від яєць

Нам подобаються прості ідеї поробок, які можна зробити з дітьми, а святкові – ще більше! Ці милі курчата з картонних лотків від яєць допоможуть вам підняти настрій собі і близьким, підготуватися до Великодня і зайняти дітвору, яка вже змучилася сидіти вдома в чотирьох стінах. Наповніть їх цукерками і розставте по будинку або даруйте рідним і близьким у світле свято Великодня!

Великодня творчість з дітьми: крашанки із солоного тіста

Великдень вже не за горами, і зараз – саме час зайнятися тематичною творчістю і декором з малечею, почати знайомити її з ідеологією цього світлого свята і заряджатися його настроєм! Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати виготовити яскраві крашанки з солоного тіста, якими можна прикрасити великоднє деревце і весь будинок. А також такі поробки можуть стати хорошою ідеєю подарунка близьким і рідним людям до Великодня.

Масляна без шкоди для фігури і здоров´я

Масляна вже в самому розпалі, і за традицією в ці дні прийнято балувати себе, рідних і близьких смачними млинцями. Відмовитися від таких ласощів під силу хіба що одиницям, особливо з огляду на всю різноманітність начинок на будь-який смак! Чого тільки варті млинці з творогом або з вершковим сиром, а млинці з куркою, грибами, м'ясом, лососем, червоною ікрою... Встояти ну просто неможливо!

Незабутні Подарунки на День Народження для Вашого Чоловіка: Ідеї та Рекомендації

День народження – це особливий день, коли ви маєте можливість виявити свою любов та признання особі, яка має особливе значення у вашому житті. Обираючи подарунок для свого чоловіка, ви хочете зробити його день особливим і незабутнім. Однак іноді знаходження ідеального подарунка може бути викликом. Тому ми підготували для вас кілька ідей та рекомендацій, які допоможуть вам зробити правильний вибір.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас