Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Одягаємося на свято – вибираємо нарядний дитячий одяг

Одягаємося на свято – вибираємо нарядний дитячий одяг

Будь то ранок у садку чи школі, весілля або ж урочисте сімейне свято, ви напевно захочете, щоб ваша дитина була одягнена ошатно і, тим не менш, не вередувала і проходила в своєму красивому образі цілий день. А ще хотілося б не витрачати цілий статок на формальний гардероб дитини, а вибрати щось, що буде носитися довше і з задоволенням. Як же вибирати ошатний одяг для маленьких непосид?

Напевно у вашої дітвори не такий вже насичений графік урочистих подій, і наряджатися маленьким модникам доводиться лише час від часу. Але коли такий захід планується, ви захочете, щоб наряд дитини був і комфортним для неї, і практичним для вас. Саме таким буде дитячий одяг Пеппі, який ви можете придбати на сайті peppy.com.ua. А ми розповімо, які саме нарядні речі краще вибирати дітям, і чому саме варто приділити особливу увагу.

Яким має бути святковий одяг для дітей?

1. Відмовтеся від жорстких, колючих і дряпаючих тканин. Синтетичні матеріали, колючі або натираючі оборки і інший декор буде сильніше подразнювати дитячу шкіру, ніж вашу. Навіть якщо чаду потрібно буде побути в наряді всього пару годин, для нього це буде нестерпно. Дитина зненавидить цей одяг, тому віддавайте перевагу максимально натуральним тканинам і м'якій, ніжній синтетиці.

2. Зробіть вибір на користь свободи. Святковий одяг для дітей може бути таким самим тісним і незручним, як і дорослий. Тому, вибираючи такі речі в звичайному магазині, обов'язково дайте дитині приміряти обновку і активно в ній порухатися. Якщо ж ви купуєте нарядний дитячий одяг через інтернет, ознайомтеся з політикою повернення на випадок, якщо річ не підійде, або ж щоб мати можливість замовити два різні розміри (в пору і на один більше), а потім повернути той, який не підійшов. Навіть якщо дитина не говорить, що їй незручно, огляньте її шкіру після того, як вона зніме одяг, на предмет почервоніння.

3. Легко одягається, просто знімається. Мільйон крихітних ґудзичків, справжня краватка або метелик, складні багатошарові наряди – повірте, це не те, що потрібно вам і вашому малюкові. Дитина не буде терпіти, поки ви все це на неї одягнете і застебнете-зав'яжете, точно так само, як і вам навряд чи захочеться витрачати на це купу часу і нервів. Тому вибирайте одяг, який легко і максимально швидко одягається і знімається. Повірте, ви не раз скажете собі «спасибі» за такий вибір.

4. Уникайте білого! Серйозно, не купуйте ніякого білого одягу – сорочок, блуз, суконь, костюмів, якщо цю річ не можна вибілювати або якщо тільки захід не диктує саме білий або чорно-білий дрес-код. Якщо у вас є можливість вибрати не біле, зробіть це.

5. Не витрачайте на святковий одяг для дитини цілий статок. Вибирайте його в таких магазинах, як peppy.com.ua. Малеча росте неймовірно швидко, і святковий одяг буде носитися так само недовго, як і весь інший. А враховуючи, що урочистих подій в житті дитини не так вже й багато, добре, якщо вона встигне одягти його пару разів.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас