Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеї для зимового весілля

Ідеї для зимового весілля
 

Зима – казкова пора. Справді, зимові краєвиди, наче застиглі ілюстрації з красивих книг, налаштовують струни нашої душі на романтичний лад. Вкриті снігом зимові пейзажі – як біле полотно, на якому можна малювати все, що завгодно, тому весільні фотосесії на фоні засніжених ландшафтів завжди чарують своєю красою і оригінальністю. Зробіть цю романтичну пору року ізюминкою свого свята, а особливий декор із «зимовими» атрибутами задасть правильний тон атмосфері, зробивши ваше весілля неординарним, таким, яке запам’ятається надовго!

Букет нареченої

Трепетна тема для кожної нареченої. Почнемо з банального – оберіть для свого букету квіти, які не надто бояться холоду, морозу. Підійдуть хризантеми, троянди, кали, анемони, гербери, амариліс (примхливі та теплолюбові орхідеї, лілії – безперечно красиві квіти, але включати їх у букет «зимової» нареченої ризиковано).

Якщо ж говорити про декор, в «зимовому» букеті оригінально та актуально виглядатимуть декоративні шишки, хвойні гілочки (наприклад ялівцю), червоні ягідки, декоративні сухі гілочки (звісно, не варто використовувати все в одному букеті). Можна додати букету «зимовості», притрусивши його штучним снігом.

Декор

Зимовому весіллю – зимовий декор. Хвойні гілки, теплі пледи, хутро, шишки, ялинкові прикраси, свічки, палички кориці, глінтвейн, гаряче какао… Що ще асоціюється у нас з зимою? Чудово, якщо у бенкетному залі, де святкуватимуть весілля, буде камін, масивні дерев’яні меблі. Тоді весілля можна оформити в «теплому» зимовому стилі, з затишними пледами замість звичних накидок на крісла, теплим како-баром (глінтвейн-баром), де гості зможуть випити традиційних зимових напоїв та зігрітися, а тріскіт дров у каміні і палахкотіння свічок на столах стане затишним і зігріваючим акомпанементом усього торжества.

Інший же варіант – вишукана «холодна» зима, з оформленням бенкетного залу у стилі крижаного палацу: на столі багато кришталю, скла, хромований посуд, срібло, повсюди крижані скульптури, бурульки (було б чудово, якби вони ще й підсвічувалися блакитним світлом), сріблясто-біло-блакитна холодна кольорова гама, кенді-бар для пригощання гостей, де подають морозиво і тістечка з білосніжними кремовими «засніженими вершинами», піраміди з білих та сріблястих макарунів, які нагадують традиційну новорічну ялинку, пофарбовані у холодній кольоровій гамі сухі гілочки, що присипані штучним снігом, кришталеві сніжинками, прозорі скляні вази, наповнені цукерками у сріблястих обгортках… Створіть атмосферу вишуканого прийому у Снігової королеви, така тематика свята дуже пасуватиме вашому зимовому весіллю. Зробіть його особливим!

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас