Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Не поспішайте обрати яке-небудь ім'я

Не поспішай

Іноді так стається, що дитина народжується раніше очікуваного. Можливо, настільки рано, що ви ще навіть не вибрали ім´я. І тоді ваша друга половинка не завжди може бути присутня, коли треба назвати дитину. Ви маєте зробити вибір самостійно і швидко. Що обрати: Іван, ім´я, яке вам подобається більше всього чи Ігор, як ваш тато?

На щастя, у вас є трохи часу до того, як прийняти остаточне рішення. Ви можете сумніватися аж до моменту реєстрації дитини. Часто складається така ситуація, що хтось із друзів чи родичів хоче допомогти з вибором імені і робить це з якихось причин досить завзято. Важливо пам´ятати, що ви маєте обрати ім´я, яке ви справді любите - воно і буде найкращим для дитини. Не піддавайтеся тиску бажань та примхів оточуючих.

Наша порада

Не дайте оточуючим вмовити себе дати дитині перше ліпше ім´я. Не має значення, наскільки сильно ваша мама хоче мати онучку, названу своїм ім´ям. Погоджуйтесь тільки якщо і ви, і ваш(а) чоловік/дружина на 100% впевнені у правильності цього вибору. Адже ім´я - на все життя. Не приймайте таке важливе рішення похапки. Вибір має бути зроблено в інтересах дитини - їй жити з цим іменем... а не вашій мамі чи комусь іншому.

Перелік статей з теми «Як назвати дитину»

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Вибираємо ім´я малюку за знаком Зодіаку: земні знаки

Зазвичай до вибору імені для дитини батьки підходять дуже педантично і ретельно, довго сперечаються, радяться, часто в цей процес можуть втрутитися й інші члени сім'ї... І це правильно! Адже ім'я для людини - це назавжди. Радимо тобі прислухатися і до того, що говорять зірки. Сьогодні вибираємо ім'я для земних знаків.

Вибираємо ім´я дитині за знаком Зодіаку: повітряні знаки

У тебе народився малюк! Як ти його назвеш? Напевно в голові у тебе крутяться багато варіантів, але ти ніяк не можеш підібрати найкращий... Не проблема! Ми допоможемо підібрати ім'я для твого чада, виходячи їх його знаку Зодіаку. Сьогодні говоримо про повітряні знаки.

Вибираємо ім´я дитині за знаком Зодіаку: водні знаки

Існує дуже багато способів вибору імені: за сезонлом народження, по батькові, можна навіть класично - за церковним календарем. Але ми пропонуємо звернути увагу на знаки Зодіаку твого малюка і відштовхуватися від цього. Сьогодні говоримо про водні знаки.

Імена для дітей, як назвати дитину в 2012 році

Як правильно назвати дитину - таке питання задають собі батьки ще до народження дитини. Вибір імені дитини може залежати від різних традицій. Народження дитини – відповідальний крок, і тепер необхідно подумати, як назвати її. Ще з раннього дитинства і протягом усього свого життя жодне інше слово ми не чуємо так часто, як своє ім'я.