Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Популярне ім'я: плюси та мінуси

Популярне ім'я

Вибір поширеного популярного імені має свої нюнси, як позитивні, так і негативні.

Позитив заключається в тому, що популярними стають гарні, милозвучні імена. Не дарма батьки їх так часто вибирають.
А негатив у тому, що в колі друзів та знайомих вашої дитини обов´язково буде хтось, із ким вона це ім´я буде ділити. Це зробить ім´я вашої дитини менш помітним, але, з іншого боку, її легше сприйматимуть з популярним іменем, ніж із складним.

Наша порада

Якщо ви вирішите обрати популярне ім´я, нехай це не буде одне з "Топ-10 останніх років". Виберіть якесь трохи менш поширене.
Знайдіть золоту середину: не дуже незвичайне, але й не таке, що вже приїлося. Існує безліч сайтів та книжок зі списками найпоширеніших імен останніх років - вибирайте десь між сотим та тисячним номером.

Перелік статей з теми «Як назвати дитину»

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Вибираємо ім´я малюку за знаком Зодіаку: земні знаки

Зазвичай до вибору імені для дитини батьки підходять дуже педантично і ретельно, довго сперечаються, радяться, часто в цей процес можуть втрутитися й інші члени сім'ї... І це правильно! Адже ім'я для людини - це назавжди. Радимо тобі прислухатися і до того, що говорять зірки. Сьогодні вибираємо ім'я для земних знаків.

Вибираємо ім´я дитині за знаком Зодіаку: повітряні знаки

У тебе народився малюк! Як ти його назвеш? Напевно в голові у тебе крутяться багато варіантів, але ти ніяк не можеш підібрати найкращий... Не проблема! Ми допоможемо підібрати ім'я для твого чада, виходячи їх його знаку Зодіаку. Сьогодні говоримо про повітряні знаки.

Вибираємо ім´я дитині за знаком Зодіаку: водні знаки

Існує дуже багато способів вибору імені: за сезонлом народження, по батькові, можна навіть класично - за церковним календарем. Але ми пропонуємо звернути увагу на знаки Зодіаку твого малюка і відштовхуватися від цього. Сьогодні говоримо про водні знаки.

Імена для дітей, як назвати дитину в 2012 році

Як правильно назвати дитину - таке питання задають собі батьки ще до народження дитини. Вибір імені дитини може залежати від різних традицій. Народження дитини – відповідальний крок, і тепер необхідно подумати, як назвати її. Ще з раннього дитинства і протягом усього свого життя жодне інше слово ми не чуємо так часто, як своє ім'я.