Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Колір волосся і ваша пора року

Яка ви пора року?

Практикуючі перукарі-колористи, підбираючи потрібний колір, радять виходити не тільки з вимог моди, але і з чотирьох типів зовнішності, які визначаються назвами пір року.

Весна - світла блондинка з майже «прозорим» кольором обличчя і персиковим рум´янцем.
Так - всі «теплі» біляві тони: від ясно-пшеничного до інтенсивного медового кольору, плюс золотисті проблиски на пасмочках.
Ні - вогненно-рудий колір; усі темні коричневі тони.

Осінь - шатенка або русява блондинка з рудуватим теплим відливом; колір обличчя - від слонячої кістки до жовтуватого, найчастіше без рум´янцю.
Так - всі руді і коричневі тони, що тяжіють до золотого або мідного, наприклад, золотисто-оранжевий, тицианово-рижий, каштановий і горіховий.
Ні - ясно-білявий колір; голубувато-фіолетові тони.

Зима - брюнетка; шатенка з червоно-коричневим попелястим блиском; колір обличчя молочний без рум´янцю.
Так - усі коричневі тони, що підкреслюють натуральний темний колір волосся, синяво-чорні і синьо-фіолетові варіації.
Ні - усі освітлені і коричневі варіанти з ухилом в теплі, мідні тони.

Літо - волосся, як правило, попелястого відтінку; шкіра обличчя ніжна, світла, майже молочного кольору або рум´яна.
Так - всі попелясті відтінки, светло- і червоно-коричневі тони, сивина.
Ні - всі золотисті, мідні, червонуваті відтінки.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Буллінг: як поговорити з дитиною про цькування (частина 2)

Якщо ви дізналися про те, що вашу дитини цькують, відразу ж зв'яжіться зі школою! І не зліться, якщо там не в курсі, що відбувається. Можливо, ваш малюк нікому не скаржився; крім того, буллінг, як правило, відбувається тоді, коли не бачать дорослі. У будь-якому випадку, в цій ситуації персонал школи буде вашим союзником.

Смачні ідеї для букетів до 8 березня

Кожен чоловік хоча б один раз в житті дарував солодощі або фрукти до свята. І навіть якщо він вибрав подарунок, то його обов'язково супроводжують або цукерки, або квіти, або фрукти. Останній тренд – об'єднати всі три в одному!

Як формується вартість весільної відеозйомки

Під дзвін келихів та привітання проходить день одруження. Безсумнівно, це найважливіша дата в житті кожної пари. Але в багатьох випадках він проходить так швидко, що наречений з нареченою не встигають помітити безлічі подій. До того ж, нерви, переживання не дають можливості сприйняти в повній мірі все, що відбувається. Щоб згодом переглянути і побачити події урочистого дня, сучасна молодь все частіше намагаэться найняти відео-оператора, що записує події на камеру. Вартість весільної відеозйомки при цьому може бути абсолютно різною.

Випадання волосся у новонародженого – чи це нормально?

Це нормально, якщо у малюка починає випадати волосся через декілька тижнів або місяців. Деякі діти народжуються з густою шевелюрою на голові, але через пару місяців стають зовсім лисенькими. Вважається, що у новонароджених випадає волосся через гормональні зміни: гормональний рівень малюка набагато вищий, коли він в маминій утробі, тому і волосся в цей час росте краще.