МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератор: Хорошая)

#7976
Хто на вашу думку крще був би старшою дитиною,син чи донька.Синочок,який буде в подальшому оберігати і захищати сестричку,чи сестричка яка як справжня мамочка і жінка буде піклуватись про братика мужчину???)))
Аватар користувача
дякуючі Elena777
#8340
сын))парни более отвественные при достойном воспитании
Аватар користувача
дякуючі Анютка
#8691
І я хотіла, щоб був старший син, а молодша донька. -Щоб син вчився бути опорою і заступником, а донька порадницею і помічницею.
Вийшло навпаки.
Поки що(донці4 а сину1,5рочки)-стосунки у них складуються добре, доня мені повідомляє Батік упісявся, оліхався, не мозна бо ток, Батік не паць, тебе ніхто не обізяє...Як буде надалі не знаю. Обіцяли мені книгу "В семье син и дочь"-почитаю, що розумні люди пишуть, може що почерпну.
дякуючі МаМаша
#8694
и первый раз, и второй раз -хотела мальчика. Оба раза девочка. Муж счастлив, он хотел девочек. Да сейчас и я счастлива, что девочки. Даже не знаю сейчас, чтобы я делала с мальчиками. У меня Танечка и Ирочка
дякуючі МаМаша
#8695
Дописываю, т.к. отвлекли и я не досказала, что хотела.
Танюшка уступает младшей, играет с ней, но не по-заказу. А главное, нет ревностей.
дякуючі Zay4enok
#8752
У мене старша донька в першому класі. Хвилююсь за її реакцію на молодшого. Поки що вона чекає так само радісно як і ми. Чи можна підготувати дитину до того, що в мами не буде висточати часу на неї.
дякуючі МаМаша
#8760
Время всегда можно найти для обоих. Можно где-то не убрать... Все у вас будет хорошо, вначале тяжеловато, потом пойдет, как по маслу. Верьте!
дякуючі Zay4enok
#8762
Дякую за підтримку. Пригадую як перша дитина забирала весь час, не завжди встигала прибрати, та й і приготувати теж :spin:
#8790
Капітошка писав:Хто на вашу думку крще був би старшою дитиною,...
чи сестричка яка як справжня мамочка і жінка буде піклуватись про братика мужчину???)))
От цього я найбільше і боюсь: що виросте не ніжна і тендітна жінка, а копотуха-не дружина, а мамочка-квочка-знаєте таких? на тобі чоловіче котлетку і супчик, давай випру сорочку і одягнись тепленько...
Спробую виховати сина не баздужим до домашньої праці і джентельменом, може вдасться уникнути безпомічності чоловіка і загнаної жінки.
дякуючі Zay4enok
#8795
Як на мене, то немає значення хто старший, а хто молодший. Все залежить від виховання. Якщо на старшу доньку не перекладати свої обов'язки, то вона і не буде клопотухою. Коли я була мала, в нашому дворі була дівчина яка гуляла тільки з коляскою і ніколи не могла пограти. :%):
дякуючі МаМаша
#8837
Я согласна, нет разницы, кто первый. Нельзя сбрасывать со своих плеч обязанности на ребенка. Главное хорошо воспитать ну и, естественно, здоровье детей.
Аватар користувача
дякуючі Александра17
#9692
Мне кажется, что лучвше когда сестра старше )
Аватар користувача
дякуючі Talana
#9970
Я вважаю що старшою дитиною має бути хлопчик, що би захищав потім сестричку, а не що б сестра няньчиться з молодшим братом, як це часто буває коли батьки перекладаю свою відповідальність
Аватар користувача
дякуючі Darinna
#11053
мне кажется лучше сын, старший брат это круче)))хотя это не главное, главное что бы любили друг друга!)
дякуючі Ksushamama
#11159
Лучше, чтобы был брат. В будущем будет сестру защищать:)

Недавно я наткнулся на сайт, который полностью пер[…]

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Ще більше корисного та цікавого!