МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

харчування дитини, меню, рецепти

Модератор: Хорошая)

#11512
Дорогі дівчата!

Пропонуємо вам порадувати свою сім'ю чудовим сніданком – вівсянкою з кефіром, бананом і чорницею!

Що вам знадобиться: закваска VIVO для кефіру 1 флакон., молоко - 1 л., чорниця (або інша ягода) - 150 гр., пластівці вівсяні - 200 гр., банани - 1-2 шт., кориця мелена, ванілін (за смаком ), горішки (або кокосова стружка).

Готувати цей десерт дуже просто: спочатку потрібно попередньо приготувати кефір на основі закваски VIVO. Якщо ви готуєте домашній кефір вперше, то скористайтеся інструкцією на сайті: http://www.zakvaski.com/instruction.html

Крок перший: залийте вівсяні пластівці кефіром.
Крок другий: збийте банан і чорницю в блендері, додайте до отриманого мусу пластівці з кефіром. Перемішайте.
Крок третій: додайте ванілін і корицю за смаком.
Крок четвертий: викладіть масу в стакани, прикрасивши зверху скибочками банана і ягодами чорниці, посипте горішками.
Корисний, швидкий і смачний сніданок з VIVO готовий!
Дорогі дівчата!

Будемо раді, якщо ви поділитеся своїми секретами кулінарної майстерності і запропонуйте свій варіант страв з використанням домашньої кисломолочної продукції на основі заквасок VIVO!
Зображення
дякуючі lorelay
#11515
На вихідних зробила цогурт із закваски VIVO. Для своєї малечі намагаюся по можливості готувати усе натуральне. Йогурт готувати досить легко: спочатку, закип"ятила домашнє молоко і зачекала, поки воно остигне до температури тіла)) Далі, невелику кількість залила прямсінько у баночку з закваскою і збовтала, так, що бактерії повністю розчинилися. І потім просто цю суміш вилила у тепле молоко. Знову ж таки перемішавши розлила у бангочки йогуртниці.
Я поставила на 8 годин, але, чеснго кажучи, не дочекалася, уже за годин 6 дістала першу баночку з цією СМАКОТОЮ. Йогурт був уже готовий))) Ми з донечкою додали свіжу чорнику, змелену блендером. Смак НЕРЕАЛЬНИЙ!!!!
Потім експерементували з різними фруктами та ягодами: банан, персик, малина. А тепер детальніше про сам йогурт. Раніше пробувала інші бактеріальні закваски, траплялося, що консенстенція була не однорідною, з якимись комочками або взагалі розшаровувався. Одного разу купила закваску і у нас вийшов просто оцет. Довелося вилити ввесь готовий продукт.
Йогурт, який вийшов за допомогою баукетій VIVO, однорідний, приємний на запах, зовсім не кислить і якраз ідеальної для мене густини.
Моя донечка дуже перебірлива у виборі молочних продуктів, скажу прямо, вона їх майже не їсть) але цей йогурт їла із задоволенням!!!! Чесно кажучи, я такого не очікувала. :good: Зображення[/img]
#11520
Дорогі дівчата!

Кисломолочні продукти в раціоні вагітної жінки займають особливе місце – адже саме з ними в організм надходить кальцій, вітамін D, фосфор і білок, необхідні для розвитку малюка. Але кисломолочні продукти, збагачені біфідобактеріями, корисні не тільки для дитини, а й для самої мами: вони використовуються при профілактиці та лікуванні дисбактеріозу кишечника, при гіповітамінозі, а також для підтримки імунітету.

Сімбілакт – це продукт, який ідеально підходить для вживання під час вагітності. Він відновлює і підтримує здорову мікрофлору кишечника, стимулює ріст і життєдіяльність власної мікрофлори (біфідо-і лактобактерій), сприяє зміцненню імунітету, протистоїть кишковим інфекціям і гнильним бактеріям, нормалізує травлення, покращує перистальтику кишечника, запобігає запорам.
Біфідобактерії у складі Сімбілакта синтезують амінокислоти і білки, вітамін К, пантотенову кислоту, вітаміни групи В: В1 – тіамін, В2 – рибофлавін, В3 – нікотинову кислоту, В6 – піридоксин, фолієву кислоту; сприяють кращому засвоєнню кальцію, заліза, вітаміну Д, що так необхідно під час вагітності.

Дорогі майбутні і нинішні мами! Чи стикалися ви під час вагітності з нестачею кальцію або інших вітамінів? Поділіться з нами своїм досвідом!

Зображення
#11525
Дорогі дівчата!

Вчені стверджують, що для профілактики і лікування алергії необхідно щодня вживати живі кисломолочні продукти. Ацидолакт ТМ VIVO – один з найбільш дієвих таких продуктів. Він ефективний для профілактики діатезу, екземи, нейродерміту, а також для деяких видів харчової алергії. Крім того, якщо у дитини виявилася алергія на грудне молоко, то Ацидолакт стане відмінним рішенням для прикорму малюка. В якості прикорму рекомендується вводити Ацидолакт дітям від 6 місяців.

Якщо ви зіткнулися з алергією, спробуйте включити в раціон Ацидолакт. Будемо раді, якщо ви поділитеся своїми враженнями про продукт!
Зображення
#11539
Дорогі дівчата!

Пропонуємо вам порадувати свою сім'ю чудовим сніданком – ніжними йогуртовими мафінами з малиною. Що вам знадобиться: закваска для йогурту – 1 флакон, молоко – 1 л, малина – 200 г, яйце – 2 шт., соняшникова або оливкова олія – 80 мл, борошно – 250 г, цукор, ванілін, цукрова пудра – за смаком.

Готувати цей десерт дуже просто: спочатку потрібно попередньо приготувати йогурт на основі закваски VIVO. Якщо ви готуєте його вперше, то скористайтеся інструкцією на сайті: http://www.zakvaski.com/instruction.html

Крок перший: яйця, масло, цукор і ванілін добре розмішати, додавши 200 мл йогурту.
Крок другий: борошно змішати з розпушувачем, просіяти і вимішати тісто. Якщо тісто вийде занадто густим – то додайте ще трохи йогурту.
Крок третій: форми для випічки з силікону змастити маслом, а якщо ви використовуєте металеві – покласти паперові кошички. Помістити в них тісто.
Крок четвертий: Малину свіжу помити і висушити кухонними серветками. Покладіть ягоди на тісто, злегка вдавлюючи їх всередину.
Крок п'ятий: духовку нагріти, випікати при 180 градусах приблизно 20 хвилин. Мафіни остудити і посипати зверху пудрою. Десерт готовий, смачного!

Дорогі дівчата! Будемо раді, якщо ви поділитеся своїми секретами кулінарної майстерності і запропонуєте свій варіант страв з використанням домашньої кисломолочної продукції на основі заквасок VIVO!
Зображення
#11546
Дорогі дівчата!

Наш організм постійно потребує поповнення цілої низки вітамінів. І один з найнеобхідніших таких елементів –це В12. Він необхідний організму для синтезу червоних кров'яних клітин, збереження нервової системи, а дітям – для росту і розвитку. Недолік В12 може викликати шлунково-кишкові захворювання, дисбактеріоз, анемію, інсульт, невропатію та інші неврологічні зміни.

Сприяють виробленню і засвоєнню цього вітаміну в організмі пропіоновокислі бактерії. Містяться ці бактерії в деяких кисломолочних продуктах. Наприклад, Біфівіт ТМ VIVO – відмінне джерело цих бактерій. Крім того, пропіоновокислі бактерії не гинуть в шлунково-кишковому тракті людей, стійкі до дії жовчних кислот, витримують низьку кислотність шлунка, тому вони краще інших пробіотичних мікроорганізмів приживаються в кишечнику, створюючи захисний бар'єр, а також стимулюють ріст біфідобактерій і допомагають в лікуванні бактеріальних дисбактериозов.

Як дізнатися, що мені не вистачає вітаміну В12?
Симптоми, потенційно пов'язані з дефіцитом вітаміну В12: лупа, зниження згортання крові, оніміння ніг, зниження рефлексів, червоний язик, труднощі при ковтанні, виразки мови, втома, поколювання в ногах, порушення менструального циклу.

Дорогі дівчата! Чи стикалися ви з недоліком вітаміну В12? Спробуйте регулярно вживати Біфівіт ТМ VIVO і поділіться з нами своїми результатами!
Зображення
#11549
Дорогі дівчата!

Якість домашніх кисломолочних продуктів багато в чому залежить від молока, яке використовується для заквашування. Щоб вибрати молоко, яке вам підходить найкраще – необхідно знати, які бувають його види:

Пастеризованим молоко
стає після процесу нагрівання до 60-70 градусів протягом 15-30 хвилин. Пастеризоване молоко зберігає всі корисні речовини, що містяться в ньому, але уповільнює процес скисання. Таке молоко може зберігатися тільки 36 годин.

Ультрапастеризованим молоко стає після його нагрівання до температури 125-138 градусів протягом пів секунди. За своїми якостями і властивостями таке молоко є чимось середнім між пастеризованим і стерилізованим продуктом.

Стерилізованим молоко стає після проходження процедури нагрівання до 115-135 градусів під тиском. При такому способі обробки в молоці зберігаються всі корисні речовини і вітаміни, а шкідливі бактерії гинуть. Таке молоко розфасовують в герметичні упаковки. Термін зберігання стерилізованого молока становить 3-6 місяців в упаковці і 2-3 дні в холодильнику після відкриття упаковки.

Відновлене молоко
виготовляють з сухого продукту або порошку. Таке молоко має набагато меншою користю і цілющими властивостями, тому що в процесі його висушування при високій температурі більшість цінних речовин втрачається.

Дорогі дівчата! Рекомендуємо для приготування домашніх кисломолочних продуктів на основі заквасок VIVO використовувати тільки натуральне, а не відновлене молоко – справжнє молоко в поєднанні з живими бактеріями принесе набагато більше користі вашому організму!

А яке молоко зазвичай ви використовуєте? Будемо раді, якщо ви поділитеся своїм досвідом!
Зображення
#11564
Дорогі дівчата!

Пропонуємо вам порадувати свою родину чудовим корисним сніданком для всієї родини – овочевим смузі на основі кефіру та сиру!

Що вам знадобиться: закваска VIVO для сиру – 1 флакон, закваска VIVO для кефіру – 1 флакон, молоко – 2 л, помідори – 4 штуки, огірки – 2 шт., cстебло селери – 2 шт., петрушка, кріп, кінза, кумін , куркума – за смаком.

Готувати цей десерт дуже просто: спочатку потрібно попередньо приготувати сир і йогурт на основі закваски VIVO. Якщо ви готуєте їх вперше, то скористайтеся інструкцією на сайті: http://www.zakvaski.com/instruction.html

Крок перший: селеру, помідори і огірок подрібнити в блендері.
Крок другий: у овочеву суміш, що утворилася, додайте зелень, продовжуйте подрібнювати.
Крок третій: далі додайте 150 г сиру і 200 мл кефіру. Якщо смузі вийшов занадто густим або рідким – додайте більше кефіру або сиру відповідно.
Крок четвертий: додайте спеції – куркуму і кумін. Щоб не переборщити, додайте спочатку зовсім невелику кількість – не більше ¼ чайної ложки. Посоліть смузі, прикрасьте огірком. Приємного апетиту, сніданок готовий!

Дорогі дівчата! Будемо раді, якщо ви поділитеся своїми секретами кулінарної майстерності і запропонуйте свій варіант страв з використанням домашньої кисломолочної продукції на основі заквасок VIVO!
Зображення
#11571
Дорогі дівчата!

Багато хто з вас стежить за своїм здоров'ям і займається фітнесом. Але щоб спортивні заняття були більш ефективними, необхідно правильно харчуватися. Сир є одним із найулюбленіших продуктів, які полюбляють спортсмени, адже цей кисломолочний продукт є джерелом білка, кальцію і вітамінів.

Білки сиру засвоюються краще, ніж білки м'яса і риби, тому що перебувають в ферментованому (тобто, частково переробленому) стані. Сир багатий каротином, вітамінами В1 і В2. Ще одна перевага сиру – це кальцій у складі. Він необхідний не тільки тим, хто веде активний спосіб життя, займається спортом, а й дітям, вагітним, людям похилого віку. Від кількості кальцію в нашому організмі залежить міцність кісток, здатність рухатися швидко, вправно. Сир нормалізує роботу нервової системи і обмін речовин. А вживати цей продукт краще на вечерю: кальцій сприяє гарному глибокому сну.
Щоб сир приносив справжню користь, цей продукт має бути живим і справжнім.

Спробуйте приготувати сир на основі закваски VIVO. Ви відчуєте різницю між домашнім і магазинним сиром вже з першої ложки!
Зображення
#11587
Дорогі дівчата!

З радістю повідомляємо, що було визначено переможця конкурсу на кращий відгук про дегустації продукції ТМ VIVO! Ним стала учасниця форуму http://forum.uti-puti.com.ua) під ніком Ronya. Ми вітаємо переможця і незабаром зв'яжемося з Ronya, щоб вручити приз - фотоапарат. Ми сподіваємося, що з його допомогою буде відображене багато щасливих та яскравих моментів з життя Вашої родини! Зі змістом поста-переможця можна ознайомитися за наступним посиланням: http: //forum.uti-put...hp? F = 183 & t = 6418

ТМ VIVO також дякує всім учасницям, які залишили свої чудові відгуки про дегустації! Нам було по-справжньому складно визначити переможця серед безлічі таких креативних, яскравих і цікавих постів, які додали натхнення команді ТМ VIVO ще більш інтенсивно розвиватися і прагнути до кращих результатів. Ми і далі будемо радувати вас різними конкурсами та акціями. Стежте за нашими новинами!
#11588
Дорогі дівчата!

ТМ VIVO з радістю вітає вас зі святом - Днем незалежності України!
Від душі бажаємо вам миру і злаголи. Нехай кожен день буде наповнений спокоєм і радістю, а ваші дітки ростуть щасливими і здоровими!

Наша компанія робить все можливе, щоб якісні кисломолочні закваски для здорового харчування були доступні кожній українській родині!
Зображення
#11615
Дорогі дівчата!

До настання осені залишилося зовсім небагато, і дієтологи стверджують, що саме в цей час необхідно починати коригувати свій раціон з урахуванням сезонних змін. Багато жінок відзначають, що з настанням навіть невеликих холодів, вони починають відчувати посилене відчуття голоду. Це призводить до того, що вже до середини листопада багато дівчат набирають вагу. Друга причина, чому необхідно стежити за харчуванням – це так звана «осіння хандра».

Щоб уникнути всіх цих неприємностей, включіть в свій осінній раціон живий домашній кефір, приготований на основі закваски VIVO. Замінюючи перекуси і щільні нічні вечері кефіром, ви завжди будете в формі і не наберете зайвих кілограмів під час холодної пори року. Також вченими було доведено, що в кисломолочних продуктах міститься амінокислота триптофан, з якої утворюється гормон серотонін, який відповідає за наш гарний настрій. Випиваючи щодня по стакану справжнього живого кисломолочного продукту можна запобігти виникненню осінньої депресії.

Дорогі дівчата! А чи змінюєте ви свій раціон з настанням осені? Будемо вдячні за ваші відповіді!
Зображення
#11620
Дорогі дівчата!

Темп життя в умовах сучасного світу з кожним роком стає все швидше. Це призводить до того, що не залишається часу на приготування їжі, а тому багато хто віддає перевагу швидким перекусам і фастфуду.

І, хоча про шкоду цих продуктів давно відомо, завдяки своїй дешевизні, вони продовжують користуватися попитом у споживачів. Однак необхідно враховувати, що дешевизна продуктів швидкого харчування відносна – виробники економлять на натуральних інгредієнтах, замінюючи їх транс-жирами, консервантами та іншими добавками. Також ці продукти найчастіше мають у складі підсилювачі смаку і рясно приправлені сіллю, щоб продукт міг довше зберігатися. Регулярне вживання такої їжі призводить до цілої низки хвороб: порушень роботи імунної системи, погіршень обмінних процесів в організмі, наближається атеросклероз і цукровий діабет. Саме з цієї причини економія на харчуванні може призвести до подальших затрат на ліки та лікування, не кажучи вже про втрачене здоров'я.

Щоб зберегти здоров'я і правильно харчуватися, необхідно знайти замінники стравам швидкого приготування. Спробуйте приготувати в домашніх умовах йогурт або, наприклад, Біфівіт і взяти його з собою на роботу. Додавши в продукт горіхи та фрукти, ви зможете швидко вгамувати голод і принести користь своєму організму.

Дорогі дівчата! А чим ви харчуєтеся на роботі або коли завантажені справами? Будемо вдячні за ваші відповіді!
Зображення[/img]
#11668
Дорогі дівчата!

Пропонуємо вам приготувати лимонний курд з домашнім йогуртом – порадуйте близьких чудовим десертом!

Що вам знадобиться: закваска для йогурту VIVO – 1 флакон, молоко – 1 л, лимон – 2 шт., вершкове масло – 50 г, яйце – 2 шт., яєчний жовток – 1 шт., цукор – 100 г, м'ята – за смаком.

Готувати цей десерт дуже просто: спочатку потрібно попередньо приготувати йогурт на основі закваски VIVO. Якщо ви готуєте домашній йогурт вперше, то скористайтеся інструкцією на сайті: http://www.zakvaski.com/instruction.html

Крок перший: вимийте лимони, обдайте їх окропом для отримання більшого аромату. Після цього необхідно очистити їх, зняти цедру і вичавити сік.
Крок другий: в сотейнику змішайте цукор, лимонний сік, цедру і вершкове масло, нарізане дрібними кубиками. Постійно помішуючи, грійте суміш на водяній бані до повного розчинення масла.
Крок третій: збийте два яйця з відокремленим жовтком.
Крок четвертий: додайте збиті яйця в сотейник до решти інгредієнтів. Доводьте продукт до кипіння і варіть на маленькому вогні, постійно помішуючи. Як тільки суміш загусне – можна знімати з вогню і охолоджувати.
Крок п'ятий: викладається десерт у склянки, келихи або вазочки шарами – ложка лимонного крему, ложка йогурту. Прикрасьте страву листочками м'яти і скибочкою лимона. Десерт готовий, смачного!


Зображення
#11693
Дорогі дівчата!

Вагітність – це особливий час для кожної жінки. Саме тому потрібно якомога більше часу приділяти правильному харчуванню, адже від раціону залежить не тільки здоров'я мами, але й малюка.

Кожен день організм майбутньої мами повинен споживати необхідну кількість білків, жирів, вуглеводів, мінералів, а перш за все – кальцію. Продукт, який є відмінним джерелом цих речовин, – це сир. Крім того, сир є незамінним продуктом для забезпечення організму калієм, фосфором та іншими корисними речовинами.

Білок, що міститься в сирі, багатий корисними амінокислотами і засвоюється організмом краще, ніж білок, який надходить із м'яса. Кальцій у складі сиру необхідний для росту кісток і зубів. А з урахуванням того, що при вагітності у жінки потреба в кальції підвищується, то майбутній мамі сир просто необхідний.

Рекомендується вживати сир саме домашнього приготування, тому що кисломолочні продукти магазинного походження мають у складі ароматизатори, консерванти і стабілізатори, які можуть негативно впливати на здоров'я майбутньої мами і малюка.

Приготувавши сир самостійно вдома на основі закваски ТМ VIVO – Ви завжди будете впевнені в якості та свіжості приготованого продукту!
Зображення

Недавно я наткнулся на сайт, который полностью пер[…]

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Ще більше корисного та цікавого!