Лариса з Васильківського району Київської області питає: «Нещодавно розлучилась. І ще не звикла. Кажуть, що мені положено відпустку. Може б я взяла її. Я одинока мати тепер чи ні?»
Відповідь юриста:
Визначення «одинокої матері» є у постанові Пленуму Верховного Суду України «Про практику розгляду судами трудових спорів» від 6 листопада 1992 р. № 9.
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/v0009700-92
Згідно з п. 9 цієї постанови одинокою матір’ю слід вважати жінку, яка не перебувала в шлюбі і у свідоцтві про народження дитини якої нема запису про батька дитини або запис про батька зроблено в установленому порядку за вказівкою матері; вдову; іншу жінку, яка виховує і утримує дитину сама.
Ви є одинокою матір’ю, яка одна виховує неповнолітню дитину, а тому відповідно до ст. 19 Закону України «Про відпустки» має право на додаткову оплачувану відпустку.
Ви маєте повне право на отримання додаткової соціальної відпустки, як розлучена жінка, яка справді виховує дитину сама. Напишіть заяву на ім’я директора на підприємстві, де працюєте, та можете подати такі документи: копію свідоцтва про народження дитини; для підтвердження того, що Ви є розлученою, - копію свідоцтва про розірвання шлюбу та документ, який підтверджував би те, що батько не бере участі у вихованні дитини, копію домової книги про те, що дитина мешкає разом з Вами, оригінал довідки про склад сім'ї, яку видає центр надання адміністративних послуг в вашому місті,
довідку з дошкільного або шкільного навчального закладу, який відвідує дитина з якої вбачається, що батько не приймає участі у вихованні дитини, завірену класним керівником та директором.