МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератори: Хорошая), модератори

#8740
Чотирирічний Тарасик потребує Вашої допомоги - він пройшов довгий і важкий курс лікування онкозахворювання — нейробластоми. Хвороба вже майже відступила, але нещодавні аналізи виявили рецидив. Нині надія тільки на лікування за кордоном. Шанси є — Тарасу просто треба допомогти.

До трьохрічного віку він ріс звичайним, здоровим хлопчиком. В Києві, у дитячому відділенні Національного Інституту Раку йому поставлено остаточний страшний діагноз – ракова пухлина типу нейробластома в заочеревному просторі, поширена в малий таз з обширними метастазами в лімфовузли, кістки всього тіла та кістковий мозок, 4 стадія.
Десять місяців Тарасик проходив лікування, впродовж яких цей хлопчик переніс 9 блоків хіміотерапії та пересадку стовбурових клітин кісткового мозку.
В кінці липня стан Тараса знову почав погіршуватись. Комп'ютерна томографія встановила, що пухлина знову активна. Процес лікування передбачає знову курс високодозної хіміотерапії, а потім пересадку кісткового мозку від донора, що коштує понад 230 000 євро.

Сподіваємось на Вашу допомогу. Добра справа та молитва – те, що Тарасикові потрібно.


Прошу долучатися в групу на Фейсбуці Крик про допомогу. Врятуйте Тарасика Грабчука.

Допомогти Тарасу можна не тільки грошима. Величезну допомогу Ви можете надати, інформуючи оточуючих про проблему маленького хлопчика.

Наприклад, Ви можете:

розповісти про наш заклик про допомогу своїм друзям, знайомим, колегам по роботі;
долучитися до груп Facebook, Вконтакті та Однокласниках.
якщо Ви постійно спілкуєтесь на якомусь тематичному форумі, розмістіть, будь ласка, там інформацію про Тараса;
зробити у своєму електронному підписі посилання на сайт Тараса:
розмістити посилання чи банер про Тараса на власному сайті.
Востаннє редагувалось 22-08-2012, 02:15:44 користувачем Andriy Grabchuk, всього редагувалось 1 раз.
дякуючі Andriy Grabchuk
#8749
Станом на 21 жовтня, в перерахунку на гривні, зібрано коштів на суму 1 890 097 грн., що орієнтовно складає 73,8 % від потреби (очікувана вартість лікування становить 2 560 тис. грн.)

Крик про допомогу. Врятуйте Тарасика Грабчука.
дякуючі Andriy Grabchuk
#9935
18-го липня перестало битися серденько світлого хлопчика з Івано-Франківська - Тарасика Грабчука, дитини яка зуміла об'єднати довкола себе багатотисячну кількість людей. Тарасик вмів любити та дарувати любов, зачаровувати та притягувати до себе оточуючих. На лікування хлопчика збирала кошти нетільки вся Україна, але і вся Європа. Кошти поступали звідусіль. Кожен намагався внести свою лепту задля порятунку Тарасика. Батьки та рідні хлопчика не здавалися, боролися до останку, вірили та плекали надію на порятунок дитини. Але доля розпорядилася по іншому, Господь покликав Тарасика до себе.

Пам'ять про це неймовірне дитя навіки закарбується у нашій пам'яті, адже Тарас вчив нас жити, любити, долати перешкоди та боротися до останку.

Батьки та рідні Тарасика, команда БФ "Ти-АНГЕЛ" висловлюють щирі слова вдячності всім хто весь цей довгий час нелегкої та виснажливої боротьби був з нами пліч-опліч, дарував надію та свою підтримку!

Ми завжди любитимемо та пам'ятатимемо про тебе Тарасику! Вічна пам'ять!

Господи Ісусе Христе, Боже наш, Владико життя і смерти, Утішителю скорботних! З засмученим і зворушеним серцем удаємося до Тебе і молимося Тобі: пом’яни, Господи, в Царстві Твоїм померлого раба Твого, дитину Тараса і створи йому вічную пам’ять.

Звертаємось до Вас із проханням згадати хлопчика у своїх молитвах!
Востаннє редагувалось 22-08-2012, 22:30:14 користувачем Andriy Grabchuk, всього редагувалось 2 разів.

В моей жизни наступил момент, когда я понял, что а[…]

Цікава тема для мене. Я саме хочу пов'язати свою р[…]

Цікава тема для мене.

Шукаєте захоплююче хобі, яке допоможе вам розслаби[…]

Ще більше корисного та цікавого!