МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

розділ для публікації важливих оголошень від адміністрації

Модератор: модератори

Аватар користувача
дякуючі der kommandant
#35
Правила форуму МамаТато.
Вітаємо Вас на форумі МамаТато!

Форум призначений для того, щоб батьки, вихователі, педагоги, усі, хто хочуть мати дітей та ті, хто зацікавлений у темі батьківства чи виховання, могли обмінюватися досвідом, історіями успіхів, отримувати поради, ділитися враженнями, знаходити друзів та багато чого іншого. Просто кажучи, форум створений для того, щоб допомагати виховувати щасливе, здорове та розумне молоде покоління, людей, які будуть пам’ятати дитинство, як яскраву щасливу пору свого життя. Непроста задача, та учасники форума вірять у себе та борються за це. Усі наведені нижче Правила створені саме для того і тільки для того, щоб досягти цієї мети.


1. Реєстрація і аккаунт.

1.1 До участі у форумі запрошуються будь-які користувачі незалежно від віросповідання, національності, поглядів, статі, віку і місця проживання за умови дотримання даних Правил.

1.2 При реєстрації на форумі користувач погоджується виконувати дані Правила безумовно.

1.3 Для реєстрації на форумі користувач повинен надати адресу електронної пошти, що діє, – на нього буде вислано лист з кодом підтвердження реєстрації.

1.4 Забороняється створювати більше одного аккаунта, тобто реєструватися більше одного разу.

1.5 Нік користувача не повинен містити посилань на інші сайти, номерів телефонів або IP адрес, непристойних слів, реклами.

1.6 Аватар користувача не повинен містити: рекламні посилання, приховану рекламу, порнографію і зображення, які яким-небудь чином протиречать загальноприйнятим нормам моралі.

1.7 Підпис користувача не може містити приховану рекламу, а також будь-які вирази, що суперечать загальноприйнятим нормам моралі (зокрема заклики до насильства і порушення чинного законодавства України).

1.8 Заборонено використовувати чужий аккаунт для написання повідомлень і/або голосування на форумі, окрім випадків неможливості використання власного аккаунта, за умови обов'язкового повідомлення адміністрації.

1.9 Заборонена реєстрація ніків, візуально схожих на існуючі за рахунок схожості начертання українських та латинських літер.




2. Спілкування.

2.1 Спілкуючись, дотримуйтеся загальноприйнятих правил: не ображайте форумчан, будьте ввічливими. Ваші повідомлення мають бути інформативними. Суворо заборонені будь-які висловлювання расистського чи іншого аморального характеру. Якщо вас образили – пишіть модератору чи адміністратору. Далі – конкретніше.

2.2 Забороняється в повідомленнях (постах):

2.2.1 заклики до порушення чинного законодавства, розпалювання міжнаціональної ворожнечі, заклики до насильства і всього іншого, що потрапляє під дію законодавства України;

2.2.2 давати свідомо помилкову інформацію, не підтверджену доказами, наклеп, а також відомості, які можуть завдати шкоди репутації фізичної або юридичної особи;

2.2.3 флейм - перехід під час обговорення чого-небудь меж ввічливості – грубі, нецензурні вирази і образи в будь-якій формі, а так само повідомлення, грубі за тоном;

2.2.4 флуд - безглузда або малозмістовна інформація, яка не несе в собі смислового навантаження; повідомлення, що складаються з самих смайликів також є флудом;

2.2.5 надмірна кількість жаргонних слів, сучасних мережевих або інших діалектів;

2.2.6 правка/видалення своїх власних повідомлень з метою змінити/приховати їх первинний сенс;

2.2.7 редагування власного повідомлення після того, як його відредагував модератор або адміністратор;

2.2.8 посилання на сторонні ресурси без дозволу адміністрації.

2.3 Створення тем.

2.3.1 Перш ніж створювати нову тему, переконаєтеся, що ваше питання ще не піднімалося. Скористайтеся пошуком для знаходження відповідей на питання. Якщо схожа тема вже створена кимось іншим, поставте своє запитання в ній.

2.3.2 У заголовку обов'язково позначайте суть справи, а в тілі повідомлення давайте розгорнений опис.

2.3.3 Забороняється створювати теми, що обговорюються на форумі, або теми, які вже обговорювалися, але були закриті/видалені адміністрацією, а також теми, дублюючі одна одну в одному і більш розділах форуму; присвячені обговоренню дій або осіб модераторів або адміністраторів форуму, за винятком тем, що створюються для цього самою адміністрацією; не відповідні тематиці розділу.

2.4. Заголовки тем:
2.4.1 Мають відповідати змісту теми (теми з назвами типу "Допоможіть", "Врятуйте", "Є питання", "Моя тема", «тут така справа», «ось власне я не зрозумів», "Хочу подробиць", "Чекаю листи на e-mail" будуть видалятися)
2.4.2 Не можуть містити нецензурних слів чи виразів

2.5 Написання повідомлень.

2.5.1 Кожен відвідувач форуму може висловлювати власну точку зору з будь-якого приводу, давати будь-які поради. Проте слід пам'ятати, що він висловлює лише свою особисту думку. Адміністрація форуму МамаТато не несе відповідальності за особисті думки і поради, розміщені на форумах, а також за договори, операції і інші відносини, які можуть виникнути між відвідувачами форумів.

2.5.2 Користувачі форуму беруть на себе повну відповідальність відповідно до закону України за зміст своїх повідомлень у всій її повноті і об'ємі, оскільки всі повідомлення форуму відображають думки їх авторів, і адміністрація ніякої відповідальності за них не несе, рівно, як і не дає ніяких гарантій їх точності, коректності і відповідності дійсності.

2.5.3 На форумі категорично заборонено самомодерування (коли користувач робить зауваження іншим учасникам). Робити зауваження — прерогатива тільки адміністрації форуму. Якщо ви вважаєте, що поведінка якогось учасника форуму неприпустима (неважливо, по відношенню до вас або по відношенню до когось іншого) — відішліть модератору посилання на повідомлення, що обурило вас.

2.5.4 Суворо заборонено на форумі влаштовувати склоки, а також провокувати учасників. Ініціатори будуть покарані, а топики видалятимуться без попередження і без пояснення причин.

2.5.5 Важливо: з питань здоров’я ваших дітей консультуйтеся з вашим лікарем районної лікарні чи поліклініки. За використання порад форум чан та їх результати відповідальність покладена лише на вас. Із іншого боку, застерігаємо вас давати поради з приводу лікування дітей на форумі.


3. Модерування.

3.1. За порядком на форумі стежить адміністратор форуму, а також спеціально призначені адміністратором форуму модератори (далі також - адміністрація форуму).

3.2. Модератори відповідають за дотримання встановлених норм поведінки і мають право присікати будь-які спроби порушення вищезгаданих правил.

3.3 Адміністрація має право без попередження та пояснення причин:

3.3.1 Видаляти пости і/або топіки;
3.3.2 Редагувати заголовки тем і будь-які пости;
3.3.3 Редагувати/видаляти опити;
3.3.4 Розділяти або об'єднувати топики;
3.3.5 Закривати теми;
3.3.6 Переносити теми в інші розділи
3.3.7 Примінити будь-які санкції з розділу 4.4
3.3.8 Видаляти аватар та підпис
3.3.9 Корегувати нік

3.4 Зі всіх можливих санкцій за порушення користувачем цих Правил, адміністрація має право вибрати будь-яку на свій розсуд, а саме:
3.4.1 Попередження;
3.4.2 Блокування IP адреси на деякий час;
3.4.3 Блокування IP адреси назавжди.

3.5. Будь-яку вимогу адміністрації форуму потрібно виконувати неухильно, не вступаючи в публічні суперечки (ви завжди маєте можливість написати адміністраторові або модераторові особисте повідомлення або e-mail).

3.6. У ситуації, не обумовленій цими Правилами, адміністрація приймає рішення, спираючись на здоровий глузд, загальноприйняті норми суспільної моралі і власної етики, ціль існування форуму.

3.7. Забороняється публічна критика дій адміністрації

3.7.1 У випадку, якщо ви не згодні з діями адміністрації форуму, не влаштовуйте публічних розбирань. Усі питання можна вирішити через особисте повідомлення або e-mail.
3.7.2 Якщо ви вважаєте, що тема була несправедливо закрита і її варто знов відкрити, зверніться приватно до модератора, який закрив цю тему, вкажіть причину, з якої тему потрібно знову відкрити.
3.7.3 Якщо користувач не згоден з попередженням або діями модераторів, упевнений, що модератор перевищує свої повноваження, він може звернеться до адміністратора (за допомогою особистого повідомлення або e-mail)


4. Реклама та посилання.

4.1 У жодному з розділів (окрім Дошки об’яв) форуму категорично забороняється розміщувати рекламні повідомлення прямого або завуальованого характеру (а саме: такі, що містять посилання на інші інтернет-ресурси, комерційні оголошення) запрошення на платні опити, пропозиції послуг (приватних осіб і організацій), торгівля, розміщення реклами магазинів і сервісів і тому подібне, а також розсилати рекламний спам по приватній пошті.
Наприклад: «Оцініть мій сайт» і так далі.

4.2 Якщо ви зацікавлені в розміщенні реклами на нашому сайті або форумі, звертайтеся до адміністрації МамаТато.
Оголошення про продаж/купівлю або пропозицію послуг розміщуються на Дошці об’яв

4.3 Ви можете дати посилання на ресурс, якщо така інформація запрошується яким-небудь учасником, проте заздалегідь краще порадитися з модератором даного розділу.


5. Завершальні положення.

5.1 Дані правила можуть бути змінені у будь-який час без попереднього повідомлення користувачів

5.2 Незнання Правил не звільняє від відповідальності.

5.3 Якщо ви користуєтеся форумом, це означає, що ви повністю погоджуєтеся з Правилами.

5.4 Адміністрація сайту може преміювати учасника форуму або Модератора за певні дії, які в якійсь мірі сприяли загальному розвитку форуму.

5.5 Адміністрація форуму закликає не порушувати авторських прав.

5.6 Адміністрація форуму закликає дотримуватися Конвенції ООН про права людини.

5.7 Адміністрація форуму не несе відповідальності за зникнення тем або повідомлень унаслідок збою в роботі бази даних.

5.8 Використання матеріалів із форуму можливе лише за наявності активного посилання на http://www.mama-tato.com.ua/forum.

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Привіт, як справи?

Ще більше корисного та цікавого!