мама тато
Форум для батькiвПравилаКористувачiМiй профiльПошукFAQГрупиУвійти, щоб переглянути приватні повідомленняВхід
Зареєструватись

Алергія на сонцe, що порадите?

Нова тема   Відповісти    МамаТато - усе, що ви маєте знати про дітей -> Клуб батьків
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Inneska

ПовідомленняНаписане: 02-06-2009, 15:14:25    Тема повідомлення: Алергія на сонцe, що порадите? Відповісти цитуючи

Дівчата ніколи такого не було, завжди перебувала на сонці і усе було гаразд, а ось у цьому сезоні після засмаги я покриваюся плямами, що робити - не вже не загорати зовсім?

ПовідомленняНаписане: 10-02-2010, 13:19:07    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

такою ж проблемою страждає моя сестра, щоправда у неї багато на що є алергія. В неї таке буває на морі. Алерголог порадила 1 таб. Діазоліну в день і засмагу в тіньку

ПовідомленняНаписане: 09-04-2010, 03:20:48    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Тепер про засмагу на відкритому сонці потрібно забути.тільки в затінку можливо безпечно перебувати для Вас

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
olga_83

ПовідомленняНаписане: 07-07-2010, 11:50:59    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

в мене теж тепер алергія на сонце, тільки побуду трошки на сонці і зразу починають свербіти руки і прищики появляються, що робити??
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Anpa4ino

ПовідомленняНаписане: 26-07-2010, 13:47:29    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

olga_83, вам треба до імунолога-алерголога, у вас серйозні проблеми з імунною системою, заодно здасте аналіз на найросповсюдженіші алергени - побачите, чи ваш організм лише на сонце так реагує чи ще щось є? Я ніколи не вважала, що схильна до якої-небудь алергії, а коли здала аналіз на анестетики, то виявилось, що навіть лікуючи зуби,я повинна бути обережною, так як після анестезії в мене могли виникнути великііііі неприємності.
Нова тема   Відповісти    МамаТато - усе, що ви маєте знати про дітей -> Клуб батьків Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі