|
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Inneska

|
Написане: 02-06-2009, 15:14:25 Тема повідомлення: Алергія на сонцe, що порадите? |
|
|
Дівчата ніколи такого не було, завжди перебувала на сонці і усе було гаразд, а ось у цьому сезоні після засмаги я покриваюся плямами, що робити - не вже не загорати зовсім? _________________
 |
|
| Догори |
|
 |
Anpa4ino

|
Написане: 10-02-2010, 13:19:07 Тема повідомлення: |
|
|
такою ж проблемою страждає моя сестра, щоправда у неї багато на що є алергія. В неї таке буває на морі. Алерголог порадила 1 таб. Діазоліну в день і засмагу в тіньку _________________
 |
|
| Догори |
|
 |
Мама Викусика-Кукусика

|
Написане: 09-04-2010, 03:20:48 Тема повідомлення: |
|
|
Тепер про засмагу на відкритому сонці потрібно забути.тільки в затінку можливо безпечно перебувати для Вас _________________ Иннусик
 |
|
| Догори |
|
 |
olga_83

|
Написане: 07-07-2010, 11:50:59 Тема повідомлення: |
|
|
| в мене теж тепер алергія на сонце, тільки побуду трошки на сонці і зразу починають свербіти руки і прищики появляються, що робити?? |
|
| Догори |
|
 |
Anpa4ino

|
Написане: 26-07-2010, 13:47:29 Тема повідомлення: |
|
|
olga_83, вам треба до імунолога-алерголога, у вас серйозні проблеми з імунною системою, заодно здасте аналіз на найросповсюдженіші алергени - побачите, чи ваш організм лише на сонце так реагує чи ще щось є? Я ніколи не вважала, що схильна до якої-небудь алергії, а коли здала аналіз на анестетики, то виявилось, що навіть лікуючи зуби,я повинна бути обережною, так як після анестезії в мене могли виникнути великііііі неприємності. _________________
 |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
 Заблокировано регистраций / сообщений: 65 / 3
|
|
|
|