|
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Anpa4ino

|
Написане: 29-04-2010, 23:54:53 Тема повідомлення: |
|
|
| Тетяна написав(ла): | | Емма написав(ла): | | Тетяна, я б радила вам піти до лікаря , трохи швидше. Я з першою вагітністю мала болі в животі до 4 міс. І лежала, встаючи тільки в туалет, майже 2 міс. Була загроза викидня. Можливо вам би не завадило щось закріплююче. Бережіться, перші 3 міс. критичні. |
я це все прекрасно розумію, не маленька ж. Сходжу раніше, і про всі новини доповім  |
Тетяна, ви дарма тягнете резину, особливо, якщо це бажана вагітність. Я так доходилась до 7-го тижня і не витримуючи болі пішла на узд - відшарування і гематома - обколили і вени і попу: воно вам треба оце з цього вагітність починати? _________________
 |
|
| Догори |
|
 |
Тетяна

З нами з: 28.01.09 Повідомлень: 32 Звідки: Хмельницька область
|
Написане: 01-05-2010, 13:11:46 Тема повідомлення: |
|
|
| Anpa4ino написав(ла): | | Тетяна написав(ла): | | Емма написав(ла): | | Тетяна, я б радила вам піти до лікаря , трохи швидше. Я з першою вагітністю мала болі в животі до 4 міс. І лежала, встаючи тільки в туалет, майже 2 міс. Була загроза викидня. Можливо вам би не завадило щось закріплююче. Бережіться, перші 3 міс. критичні. |
я це все прекрасно розумію, не маленька ж. Сходжу раніше, і про всі новини доповім  |
Тетяна, ви дарма тягнете резину, особливо, якщо це бажана вагітність. Я так доходилась до 7-го тижня і не витримуючи болі пішла на узд - відшарування і гематома - обколили і вени і попу: воно вам треба оце з цього вагітність починати? |
Вагітність дуже бажана Дякую за поради дівчата, лікарка порадила попити фолієву кислоту, і після вихідних прийти на детальне обстеження. Пью її з 26.04. болі припинилися. У лікарню йду після вихідних  _________________ в житті нічого просто так не трапляється...
 |
|
| Догори |
|
 |
Емма

|
Написане: 05-05-2010, 21:48:54 Тема повідомлення: |
|
|
Я би ще вам порадила завжди пам*ятати про ношпу. Особливо якщо в вас може десь колись заболіти. Я так одну вагітну врятувала від передчасних пологів на 26 тижні. Дзвонить і каже , що її болить і тягне кожні 10 хв. Я накричала на неї, що вона дочекалась такого, впхала в неї 2 ношпи і викликала швидку. Потім казала, що ношпа була саме вчасно. _________________ Будьте щирими! Поважаю відвертість.  |
|
| Догори |
|
 |
Тетяна

|
Написане: 06-05-2010, 18:00:06 Тема повідомлення: |
|
|
Девочки, всем привет! Сегодня была в больнице. У нас всё нормально. Нам уже официально 7 недель Стали на учёт Официально, всмысле не тест, и не догадки, нам тётя сказала в больнице, что мы есть, хоть и маленькие еще  _________________ в житті нічого просто так не трапляється...
 |
|
| Догори |
|
 |
Anpa4ino

|
Написане: 09-05-2010, 21:00:51 Тема повідомлення: |
|
|
Тетяна, я вас ітаю, я також лише на сьомому тижні переконалась, що я вагітна з допомогою узд. _________________
 |
|
| Догори |
|
 |
logaza
|
Написане: 11-05-2010, 16:03:19 Тема повідомлення: |
|
|
Miki, з вимірюванням базальної температури у мене не склалось (трохи застудилась, потім проспала). І я придбала тест на овуляцію, використала по інструкції - він позитивний.
Чи може тест на овуляцію збрехати? |
|
| Догори |
|
 |
Тетяна

|
Написане: 11-05-2010, 20:28:53 Тема повідомлення: |
|
|
| Anpa4ino написав(ла): | | Тетяна, я вас ітаю, я також лише на сьомому тижні переконалась, що я вагітна з допомогою узд. |
Дуже дякую  _________________ в житті нічого просто так не трапляється...
 |
|
| Догори |
|
 |
Oksanochka2
|
Написане: 07-07-2010, 18:45:11 Тема повідомлення: |
|
|
| В мене затримка 12 днів, тест показує одну полоску. Що це може означати? |
|
| Догори |
|
 |
Тетяна

|
Написане: 07-07-2010, 23:29:29 Тема повідомлення: |
|
|
| Oksanochka2 написав(ла): | | В мене затримка 12 днів, тест показує одну полоску. Що це може означати? |
У мене теж так бувало, але це ще нічого не ознчає. Спробуйте черз 10 днів повторити тест, візьміть його з чутливістю 10. В аптеці знають що це означає, він чутливіший. У мене тести не помилились жодного разу. _________________ в житті нічого просто так не трапляється...
 |
|
| Догори |
|
 |
Яночка
|
Написане: 06-08-2010, 19:36:01 Тема повідомлення: |
|
|
Допоможiть, будь ласка.
Ми з хлопцем живемо разом вже 2 роки, дiтей нам ще поки що рано. Але тут така справа... Пiдкажiть, чи може бути вагiтнiсть якщо останнiй статевий контакт був 11.06, потiм 21.06 почалися мiсячнi, в липнi iх взагалi не було, i ось вже затримка 2 тижнi. При тому, що з 11.06 в нас сексу не було... |
|
| Догори |
|
 |
Anpa4ino

|
Написане: 06-08-2010, 20:44:45 Тема повідомлення: |
|
|
Яночка, в мене зараз точно така ж сама ситуація, але я ходила до лікаря, зробила УЗІ і тести на вагітність - у мене дисфункція яйників, але гормональні збої можуть бути і через спеку і через стреси і тд. І ще одне - кров"яні виділення можуть бути і під час вагітності(період імплантації зародку в епітелій матки), тому це могли бути лжемісячні. Тести також можуть підводити. Сходіть на УЗД або до лікаря. _________________
 |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
 Заблокировано регистраций / сообщений: 65 / 3
|
|
|
|