мама тато
Форум для батькiвПравилаКористувачiМiй профiльПошукFAQГрупиУвійти, щоб переглянути приватні повідомленняВхід
Зареєструватись

Як дізнатися чи вагітна без тесту
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Нова тема   Відповісти    МамаТато - усе, що ви маєте знати про дітей -> Я буду мамою
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Anpa4ino

ПовідомленняНаписане: 29-04-2010, 23:54:53    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Тетяна написав(ла):
Емма написав(ла):
Тетяна, я б радила вам піти до лікаря , трохи швидше. Я з першою вагітністю мала болі в животі до 4 міс. І лежала, встаючи тільки в туалет, майже 2 міс. Була загроза викидня. Можливо вам би не завадило щось закріплююче. Бережіться, перші 3 міс. критичні.

я це все прекрасно розумію, не маленька ж. Сходжу раніше, і про всі новини доповім gi smile!

Тетяна, ви дарма тягнете резину, особливо, якщо це бажана вагітність. Я так доходилась до 7-го тижня і не витримуючи болі пішла на узд - відшарування і гематома - обколили і вени і попу: воно вам треба оце з цього вагітність починати?

ПовідомленняНаписане: 01-05-2010, 13:11:46    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Anpa4ino написав(ла):
Тетяна написав(ла):
Емма написав(ла):
Тетяна, я б радила вам піти до лікаря , трохи швидше. Я з першою вагітністю мала болі в животі до 4 міс. І лежала, встаючи тільки в туалет, майже 2 міс. Була загроза викидня. Можливо вам би не завадило щось закріплююче. Бережіться, перші 3 міс. критичні.

я це все прекрасно розумію, не маленька ж. Сходжу раніше, і про всі новини доповім gi smile!

Тетяна, ви дарма тягнете резину, особливо, якщо це бажана вагітність. Я так доходилась до 7-го тижня і не витримуючи болі пішла на узд - відшарування і гематома - обколили і вени і попу: воно вам треба оце з цього вагітність починати?

Вагітність дуже бажана mi rofl Дякую за поради дівчата, лікарка порадила попити фолієву кислоту, і після вихідних прийти на детальне обстеження. Пью її з 26.04. болі припинилися. У лікарню йду після вихідних gi smile!
Емма

ПовідомленняНаписане: 05-05-2010, 21:48:54    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я би ще вам порадила завжди пам*ятати про ношпу. Особливо якщо в вас може десь колись заболіти. Я так одну вагітну врятувала від передчасних пологів на 26 тижні. Дзвонить і каже , що її болить і тягне кожні 10 хв. Я накричала на неї, що вона дочекалась такого, впхала в неї 2 ношпи і викликала швидку. Потім казала, що ношпа була саме вчасно.
Тетяна

ПовідомленняНаписане: 06-05-2010, 18:00:06    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Девочки, всем привет! gi hey Сегодня была в больнице. gi smile! У нас всё нормально. Нам уже официально 7 недель mi rofl Стали на учёт mi kiss Официально, всмысле не тест, и не догадки, нам тётя сказала в больнице, что мы есть, хоть и маленькие еще mi hihih
Anpa4ino

ПовідомленняНаписане: 09-05-2010, 21:00:51    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Тетяна, я вас ітаю, я також лише на сьомому тижні переконалась, що я вагітна з допомогою узд.

ПовідомленняНаписане: 11-05-2010, 16:03:19    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Miki, з вимірюванням базальної температури у мене не склалось (трохи застудилась, потім проспала). І я придбала тест на овуляцію, використала по інструкції - він позитивний.
Чи може тест на овуляцію збрехати?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Тетяна

ПовідомленняНаписане: 11-05-2010, 20:28:53    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Anpa4ino написав(ла):
Тетяна, я вас ітаю, я також лише на сьомому тижні переконалась, що я вагітна з допомогою узд.

Дуже дякую mi rofl
Oksanochka2

ПовідомленняНаписане: 07-07-2010, 18:45:11    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

В мене затримка 12 днів, тест показує одну полоску. Що це може означати?
Догори
Тетяна

ПовідомленняНаписане: 07-07-2010, 23:29:29    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Oksanochka2 написав(ла):
В мене затримка 12 днів, тест показує одну полоску. Що це може означати?

У мене теж так бувало, але це ще нічого не ознчає. Спробуйте черз 10 днів повторити тест, візьміть його з чутливістю 10. В аптеці знають що це означає, він чутливіший. У мене тести не помилились жодного разу.
Яночка

ПовідомленняНаписане: 06-08-2010, 19:36:01    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Допоможiть, будь ласка.
Ми з хлопцем живемо разом вже 2 роки, дiтей нам ще поки що рано. Але тут така справа... Пiдкажiть, чи може бути вагiтнiсть якщо останнiй статевий контакт був 11.06, потiм 21.06 почалися мiсячнi, в липнi iх взагалi не було, i ось вже затримка 2 тижнi. При тому, що з 11.06 в нас сексу не було...
Догори
Anpa4ino

ПовідомленняНаписане: 06-08-2010, 20:44:45    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Яночка, в мене зараз точно така ж сама ситуація, але я ходила до лікаря, зробила УЗІ і тести на вагітність - у мене дисфункція яйників, але гормональні збої можуть бути і через спеку і через стреси і тд. І ще одне - кров"яні виділення можуть бути і під час вагітності(період імплантації зародку в епітелій матки), тому це могли бути лжемісячні. Тести також можуть підводити. Сходіть на УЗД або до лікаря.
Нова тема   Відповісти    МамаТато - усе, що ви маєте знати про дітей -> Я буду мамою Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Сторінка 8 з 8

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі