|
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Чи потрібна інформація з методики Монтессорі на форумі? |
| Так, мені це цікаво |
|
100% |
[ 3 ] |
| Це не потрібно на форумі |
|
0% |
[ 0 ] |
| У мене є краща ідея (яку я опишу в коментарях) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Всього голосів : 3 |
|
| Автор |
Повідомлення |
aronskaya модератор

|
Написане: 10-11-2007, 17:55:09 Тема повідомлення: Чи потрібні статті з методики Монтессорі на форумі? |
|
|
Прошу всіх висловити думку з цього приводу. Я можу розміщувати на форумі статті з методики Монтессорі, ту інформацію, яку дають у Москві, навчаючи Монтессорі-педагогів. Статті можуть бути про: те, як навчити дитину рахувати, писати, читати, як сенсорно розвинути дитину (це можу бути цікаво Маме_Вани, наприклад), статті, присвячені філософії та загальним принципам методики. У інтернеті я не знайшла того, про що можу написати.
Якщо це буде цікаво (рішення буде прийнято за результатами 10 денного голосування), то я буду додавати по одній статті в 7 днів. Тема статті також буде вибрана за результатами вашого голосування |
|
| Догори |
|
 |
aronskaya модератор

|
Написане: 20-11-2007, 22:08:58 Тема повідомлення: |
|
|
За результатами голосування я починаю розміщувати статті з методики Монтессорі. Першою темою буде "Розвиваючі ігри та заняття для дітей до 3 років. Актуальність сенсорного розвитку". Протягом тижня вона з'явиться на форумі.  |
|
| Догори |
|
 |
Мама_Вани
|
Написане: 27-11-2007, 12:17:12 Тема повідомлення: |
|
|
Ой, двумя руками за. Не заходила в этот раздел
Заранее Спасибо!!! |
|
| Догори |
|
 |
НАДЮСЬКА

|
Написане: 30-05-2010, 16:19:41 Тема повідомлення: |
|
|
Звичайно. Вводіть цю тему врна дуже цікава для батьків і вчителів.  _________________ надюська
 |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
 Заблокировано регистраций / сообщений: 65 / 3
|
|
|
|